Svarprocent

94 %

Svartid

Inden for 3 dage

Trine Therkelsen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Tager både ud og synger et par sange til vielser, taler, begravelser mv. og spiller også fulde koncerter til firmaarrangementer, kirker, spillesteder mv.

Profil

Jeg er sanger, pianist og sangskriver.
Siden coronakrisen brød ud i Danmark har over 600.000 har set en video hvor jeg synger ud af mit vindue. Henover sommeren 2020 spillede jeg Danmark tynd til div. havefester med min sang "Vågne Med Dig", der har ca. 450.000 streams på Spotify og har ligget nr. 4 på hitlisten "Danmark Viral". Jeg laver fortolkninger af kendte sange, og spiller også mine egne sange. Se mine videoer på instagram: TrineTherkelsen, hvor jeg lægger mine sange op.

Læs mere...

Mere om Trine Therkelsen

Jeg har haft en travl koncertkalender det seneste år, efter en video af mig, der sang "Lyse Nætter", lige da Danmark var lukket ned, gik viralt. Jeg Jeg fik en pladekontrakt kort efter dette, og har udgivet tre singler siden, der har streamet rigtig godt, og blevet spillet meget i radioen. Min sang "Vågne Med Dig" er blevet et vaske ægte bryllupshit, som jeg har spillet til ca. 150 af arrangementer allerede. Jeg har været i Go´Morgen Danmark og spille mine sange 2 gange, har været i Aftenshowet, natholdet, Go´Aften Live mm. i forbindelse med udgivelse af sangen.

Jeg tager ud og spiller til firmaarrangementer, online-events, bryllupper, barnedåb, begravelser, fødselsdage, kobberbryllups/sølvbryllups/guldbryllups-morgner.
Jeg spiller desuden kirkekoncerter og på spillesteder med egne numre, og elsker at spille og synge for til fællessange, når der er en mulighed for det.

Min mission med musik er, at være en folkelig musiker, der er med på alle livets største dage. Jeg elsker at møde nye mennesker, og gøre en forskel for de mennesker, jeg skal synge for. Jeg går op i god og klar kommunikation, og har altid fået enormt positive tilbagemeldinger fra mine kunder.
I foråret 2019 turnerede jeg Danmark rundt med ”Sommer I Europa”-hitmageren, Rasmus Nøhr med mine dansksprogede, bløde popsange.
Derudover spillede jeg også til Sankt Hans 2019 i Frederiksberg have foran knap 20.000 fremmødte med mit band, i eget navn, akkompagneret af symfoniorkestret Copenhagen Phil.

Jeg har deltaget i DR1-programmet "En Sang Fra Hjertet" i December 2018, hvor jeg samarbejdede med Hit-produceren Chief1 om at producere min sang "Tilflytter".
I december 2018 sendte TV 2-fyn desuden en dokumentarserie om mig og mit liv som musiker, der kan findes under en google søgning af mit navn.

Jeg er 25-år og bosat i København, hvor musikken har min fulde opmærksomhed. Jeg har siden jeg var 15 år sunget til utallige fødselsdage, konfirmationer, bryllupper osv. Her har jeg ofte sunget cover-sange, som eksempelvis brudeparret eller konfirmanten har et særligt forhold til. Jeg har de seneste år også haft stor succes med at skrive sange som gave. Dette har eks. været til en brud fra en gom eller fra en mor til hendes syge søn. Jeg tilbyder desuden at sangen bliver indspillet, så mindet bliver foreviget.

Jeg er uddannet i komposition, sangskrivning og produktion på Akademiet for Scenekunst og Musik i København, har studeret 5 år på Fyns Rytmiske Talentskole, samt studeret sangskrivning på Engelsholm College Castle.

Der er intet, der overgår den følelse af at kunne komme ind midt under en bryllupsfest som eksempelvis en overraskelse fra gommen til bruden, og synge dén sang, de kyssede til for første gang -og af og til er det min egen "Vågne med dig". Og at sidde der ved mit klaver, og mærke kærligheden i rummet, se glædestårerne og mærke alles tilstedeværelse er fuldstændig magisk.

Udtalelse fra kunde:
"Jeg havde i hemmelighed booket Trine til vores bryllup 13.07.19, da jeg ikke kan lide at holde taler og jeg synes min mand fortjente noget alligevel. Trine fik hele vores kærlighedshistorie- med både op og nedture.
Inden længe havde hun fremtryllet en sang som kun handlede om os og vores kærlighed.
Min mand har ikke grædt i alle de år jeg har kendt ham, men både jeg og alle gæsterne var enige om at der kom en lille tåre da Trine optrådte for os.
Ikke nok med at Trine har en fantastisk dejlig sangstemme og tydeligvis et godt sangskriverhjerte, så er hun også det mest rolige og nede på jorden menneske jeg længe har mødt.
Det var en fornøjelse at have Trine som en del af vores fest og den helt perfekte måde at afslutte “taler-tiden” inden festen startede.
Tak Trine!"
- Majse Petersen

Udtalelse fra anden kunde:

"Kæreste, smukkeste Trine❤️
Af hele vores hjerter; TAK for de smukkeste sange under vores vielse i lørdags! Det var intet mindre end fuldstændig magisk, og du sang parken så smukt op! Jeg tror aldrig jeg har hørt så smuk en stemme... jeg græder bare ved tanken (igen igen igen)❤️
Det var alt hvad vi nogensinde kunne have drømt om, og simpelthen så rørende, at være i. Alle vores gæster var enormt rørte over sangene og din stemme, og flere har spurgt efter dine kontaktoplysninger for fremtidige bookinger!
Mine svigerforældre var meget, meget rørte og glade for, at du sang “For evigt” for os, og til dem. Det kunne ikke have været endt smukkere end med den sang og gestus❤️
Tusinde, tusinde tak for, at gøre vores vielse til et evigt magisk minde for os alle! Uden dig havde det virkeligt ikke været det samme!❤️❤️❤️
Bedste hilsner
Patrick og Nicole

Hvis du kunne tænke dig, at booke mig, så send mig gerne detaljer om sted, dato og ønsker.

Kontakt Trine Therkelsen

Kontakt Trine Therkelsen via formularen her, så vil Trine Therkelsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.