Find trompetist nær Gørlev her

5.0

M&M Morgenmusik

Vi spiller hornmusik og morgenmusik til alle festlige lejligheder vi har spillet sammen siden 1999
Vi spiller i Kalundborg, Vestsjælland, Odsherre...

Kategori
Hjemby
Jerslev Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.800
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Bach

Klaver til enhver lejlighed. Baggrundsmusik, ledsagelse til lejlighedssange, underholdning under maden, hygge og stemning. 20 års erfaring.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Idégrundlaget for portalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således, at folk, på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau men derimod den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget en blog med ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger en trompetist nær Gørlev eller du er en artist, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.