Book trompetist tæt på Nørre Alslev her

4.7

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk, på jagt efter helstøbt musik & underholdning, kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau men derimod en portal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker vores dygtige entertainere.

Det brede udvalg dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end blot en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller søger en trompetist nær Nørre Alslev, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.