Find trompetist i nærheden af Nykøbing Falster her

4.8

Blowing Boys

Morgenmusik i særklasse til sølvbryllup og guldbryllup. Byens bedste blæsere. Deres garanti for god underholdning.

Blowing Boys fuldender stemni...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Nørre Alslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Svalerne

Festlig morgenmusik til fx. guld- og sølvbryllup

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 1.900 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Sorana Brass

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant- og krondiamant-bryllup

Vi tilbyder:
2 musikere pris 2.000,- kr. inkl. sanghæfter til alle gæs...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Sorø
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgenmusik Nordsjælland

Velspillende sølvbryllupskvartet, vi spiller festlig og underholdende messingmusik til sølv- og guldbryllupper mv. og har naturligvis sangblade me...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 2.300 - 2.600
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således, at danskere, på jagt efter perfekt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted; og det uden at de behøver betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men den portal, der samler mulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Det store sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor mange interessante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Desuden er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter en trompetist nær Nykøbing Falster eller du selv er artist, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.