Find visesanger i Midtjylland her

5.0

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

SANGSKRIVER, KOMPONIST OG TRUBADUR
Jeg optræder med sang og guitar og har eget lydanlæg, som medbringes efter aftale

Se venligst den udvide pro...

Hjemby
Hobro
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så folk der søger efter den fuldendte underholdning & musik, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod portalen hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke kunstnere hos os.

Vores brede sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også muligheder for inden en fest at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...