Find ballonklovn i Sønderjylland her

Ballonklovnen Maxi

Optræder som ballonklovn og med trylleri hvor alt kan ske. Der trylles både med duer og kaniner, hos klovnen Maxi får børnene mulighed for at komm...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Strudsen Mathilde

Få besøg af strudsen Mathilde og ???
Ja, hvem skal sidde på ryggen af Mathilde? Det er noget, du bestemmer. Det er kun fantasien, der sætter græns...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

ballonklovnen Betty bomstærk

Ballonklovnen Betty Bomstærk kommer og underholder børnene med ballonsjov samtidig med at de får et minde med hjem fra din fest. Ballondyr og klovn...

Hjemby
Almind
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du finder alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Formålet med portalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk der leder helstøbt musik & underholdning kun behøver at søge ét sted, uden at de kommer til at betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også gode muligheder for forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...