Find cirkus/klovn/artist i Jylland her

Cirkus Minimus

I verdens måske mindste cirkus kan børn og voksne opleve en rigtig hyggelig og sjov cirkusteaterforestilling.
Det lille cirkustelt står klar. Pub...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Mester Peder

Underholdning og arrangementer til historiske markeder, museer og andet.
Komplette underholdningspakker med såvel middelalder gøgleri, historisk h...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Børnebogsforfatter Marcus "Skovfar" Øland

Mit navn er Marcus ”Skovfar” Øland og jeg er børnebogsforfatter.
I december 2018 udkom min børnebog ”Alfred den rene bjørn”.
Nu optræder jeg, me...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Tonny Trifolikom

Stor solo klovn med blandede figurer der alle afspejler et univers fra cirkusets verden en et vaske ægte show der både kan tåle koge og finvask.

Hjemby
Rønde
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige kategorier, så personer der leder efter den fuldendte musik & underholdning, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de skal betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...