Find countryband i Aalborg her

5.0

B.A. Norman

"Keeping it country"...Alle klassikerne og mange af de nye..........

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 2.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Clearwood County Country Band

Clearwood County er et akustisk Country-band med et repertoire af klassisk dansabel Country&Western-musik blandet med nye sange og medrivende instr...

Kategori
Hjemby
Årslev
Prisniveau
Kr. 7.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Trine and The Handsome Cowboys

Country and Western orkester...100 % live.
Vi spiller country hits fra 1950'erne og frem til i dag.
Et underholdende live band, der sætter en ære...

Kategori
Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.999
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende, hvor du kan finde alle betydelige typer god underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det således at danskere, som er på jagt efter god musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod portalen hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...