Find countryband tæt på Randers her

5.0

Clearwood County Country Band

Clearwood County er et akustisk Country-band med et repertoire af klassisk dansabel Country&Western-musik blandet med nye sange og medrivende instr...

Kategori
Hjemby
Årslev
Prisniveau
Kr. 7.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Trine and The Handsome Cowboys

Country and Western orkester...100 % live.
Vi spiller country hits fra 1950'erne og frem til i dag.
Et underholdende live band, der sætter en ære...

Kategori
Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.999
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk som søger fuldendt underholdning og musik ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration og idéer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...