Find countryband i Nordjylland her

Tennessee Plates

Tennessee Plates er en efterhånden legendarisk nordjysk trio, som har 16 år på bagen. Trioen har to plader i rygsækken og har desuden et stort publ...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Twang Factor

DANMARKS bedste countryband - intet mindre. Bandet mestrer både old-school (George Jones, Kris Kristofferson mm.) og moderne (Brad Paisley, Vince G...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Ole Lindskov

Danmarks grand old man indenfor countrymusik. To mand på job, Mr. Jones står for lyd, lys og band in a box, Ole Lindskov står på Scenen.
Cafe' und...

Hjemby
Thisted
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er en af landets største og mest spændende, hvor du kan finde alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Formålet med portalen har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så folk der er på jagt efter den perfekte musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...