Find danseundervisning tæt på Augustenborg her

4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af landets største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så folk på jagt efter den ideelle musik og underholdning, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Vores brede sortiment dækker fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end portalen, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er danseunderviser eller søger danseundervisning til fest eller event i Augustenborg, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...