Find danseundervisning tæt på Esbjerg her

Zandra Frederiksen

Hej 🙂
Jeg har været koreograf på en musical, underviser forskellig fitnessdans og afholder dancehall workshops.
Erfaring : 9 år
Prisen for en t...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Indisk Bhangra-dans

Trænger din fest også til et nyt og anderledes input?
Så lad mig tage jer med på en rejse til det nordlige Indien - nærmere Punjab!
I Punjab dans...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Veronika

Danseundervisning til firmafesten, konfirmationen, polterabend - you name it!
Afro-funk, Salsa, Hip hop eller house- undervisning tilbydes til alt...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Ezatollah Azadi

Latin Salsa Club i Aalborg
Vi tilbyder et bredt sortiment af arrangementer - alt fra koreografi af bryllupsdans til private danseshows til poltera...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Dance entertainment

Danceteam by Nikolaj Ryom er din garanti for den perfekte underholdning til din fest!

Vi har en bred vifte af dygtige instruktører med stor erf...

Hjemby
Frederiksberg
Vis kunstnerprofil

Vest Afrikansk Trommedans

Vest Afrikansk Tromme-Dans & Show

Autentisk Afrikansk Trommedans & Show. Publikum tryllebindes af fantastisk stemning med Afrikansk Sang, Dans,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

DanzFit

Dancefit, z.u.m.b.a, salsation, latinmix, Samba, Salsa, teambuilding til personalefesten, polterabent, sportdagen

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

DansMedFolk

Folkedans - fællesdans. Bring dine gæster tættere sammen med en fælles oplevelse, de husker! Professionelle instruktører der ved hvordan man sætter...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle betydelige former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk der er på jagt efter fuldendt musik & underholdning kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har man også gode muligheder for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er danseunderviser eller du er på jagt efter danseundervisning til fest eller event i Esbjerg, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...