Find danseundervisning nær Vanløse her

Dance entertainment

Danceteam by Nikolaj Ryom er din garanti for den perfekte underholdning til din fest!

Vi har en bred vifte af dygtige instruktører med stor erf...

Hjemby
Frederiksberg
Vis kunstnerprofil
5.0

Aquarela

Aquarela er en danse gruppe, der laver samba shows. Vores shows er kendt for høj kvalitet og spektakulære kostumer.
Showet kan leveres med eller ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil

DanzFit

Dancefit, z.u.m.b.a, salsation, latinmix, Samba, Salsa, teambuilding til personalefesten, polterabent, sportdagen

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Barbara

Dans til fester, polterabender, fødselsdage, firmafester, teambuilding og events. Har mange års danse- og undervisningserfaring.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

NewMoves

Salsadans til alle slags fester
Superpædagogisk undervisning
Lær at danse salsa på 45 minutter, og hvad det sjovt samtidigt
Bedste start på en g...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Vest Afrikansk Trommedans

Vest Afrikansk Tromme-Dans & Show

Autentisk Afrikansk Trommedans & Show. Publikum tryllebindes af fantastisk stemning med Afrikansk Sang, Dans,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Afrikansk Trommedans

Afrikansk Trommedans og Show

Afrikansk Trommedans er Topunderholdning for både børn og voksne. Vi synger afrikanske sange, danser og tryllebinde...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Sweet Burlesque

Oplev Sweet Burlesque gruppen til din næste firma fest og få en uforglemmelig oplevelse, når danserne fra Sweet Burlesque indtager scenen med glamo...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

DansMedFolk

Folkedans - fællesdans. Bring dine gæster tættere sammen med en fælles oplevelse, de husker! Professionelle instruktører der ved hvordan man sætter...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
4.8

Festdans

Dans og underholdning til alle fester og events!
Festdans tilbyder danseundervisning til alle fester, events og arrangementer som:
Firmaarrangem...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 1.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Get Grooved

Få alle gæster på dansegulvet med Groove - verdens sjoveste og nemmeste dans. Umuligt at gøre forkert og alle kan være med. Events, fester, persona...

Hjemby
Bagsværd
Vis kunstnerprofil

Love2dance

Underholdning og undervisning til Polterabend, Pigeaftener, Børnefødselsdage, Temafest, Teambuilding eller andet.
Vi kan både bookes ud af huset t...

Hjemby
Solrød Strand
Vis kunstnerprofil
4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Indisk Bhangra-dans

Trænger din fest også til et nyt og anderledes input?
Så lad mig tage jer med på en rejse til det nordlige Indien - nærmere Punjab!
I Punjab dans...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Zandra Frederiksen

Hej 🙂
Jeg har været koreograf på en musical, underviser forskellig fitnessdans og afholder dancehall workshops.
Erfaring : 9 år
Prisen for en t...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idegrundlaget for denne portal er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere således at folk, der søger efter perfekt underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Vores store udvalg dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor fester og events. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger danseundervisning til fest eller event i Vanløse eller du er en danseunderviser, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...