Find danseundervisning nær Vordingborg her

4.8

Festlig folkedans

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest...

Hjemby
Oure
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aquarela

Aquarela er en danse gruppe, der laver samba shows. Vores shows er kendt for høj kvalitet og spektakulære kostumer.
Showet kan leveres med eller ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Festdans

Dans og underholdning til alle fester og events!
Festdans tilbyder danseundervisning til alle fester, events og arrangementer som:
Firmaarrangem...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 1.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Folkedans - Fest & Farver

Festlig og underholdende folkedans hvor alle kan være med - som indslag til din fest, firma-arrangement eller som teambuilding.

Både musik og da...

Hjemby
Ringe
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Fest Folkedans m. Frederik Pustelnik

Sæt gang i din fest med fællesdans for dine gæster. Frederik Pustelnik ryster dit selskab sammen med festlig folkedans, hvor ALLE kan være med. Der...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets største og mest interessante bookingportaler, hvor man finder alle væsentlige typer underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så personer der er på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter danseundervisning til fest eller event i Vordingborg eller du er en danseunderviser, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...