Book diskotek til bryllup i Storkøbenhavn her

5.0

MusikDJ

MusikDJ tilbyder leje af DJ til mange forskellige typer events og arrangementer. Vi bryster os af at være super skarpe inden for bryllupper, fødsel...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.400 - 8.900
Vis kunstnerprofil
4.9

DJ Ron9

DJ Ron9 fylder dit dansegulv med en supercocktail af de bedste danse klassikere krydret med nye hits

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil

DJ Holmy

DJ Holmy levere første klasse musik til jeres event! I får det fornødne skub ud på dansegulvet & jeg hjælper jer med at skabe den helt rigtige mu...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Nick Coldhands

Jeg er en 6 x Danish Music Award vinder, og 1/3 af den prisvindende hiphop gruppe
"Den Gale Pose", og har sideløbende haft en dj karriere, der ha...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Expo Techno lyd/lys

Vi tilbyder pro lyd og lys samt djs til gode priser
Mange års erfaring
Tidligere: Black Rose Entertainment

Hjemby
Greve
Prisniveau
Kr. 500 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets mest interessante og største bookingportaler, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne portal er at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere som leder fuldendt underholdning & musik kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen