Find DJ til oktoberfest i Sønderjylland her

4.9

DJ Flemming Kiil - Dinner & Dansemusik

DJ Flemming Kiil. Dinner & Dansemusik

Musikken til jeres næste fest!
Dinner og dansemusik til det voksne publikum private/offentlige fester i D...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.3

Festkompag9et

✅ Kunden altid 110% i fokus
✅ Mange år erfaring
✅ Stilrent setup med lyd og lys
✅ Vi er landsdækkende
✅ Over 2 professionelle DJ’s
✅ Bryllupp...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 1.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.2

Diskotek Festmobilen

Mobildiskotek med professionel DJ og din foretrukne festmusik.

Du får DJ med stor erfaring ved Diverse Events,bryllup, Familiefester, byfester ...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mobildiskotek Organic

- Elevfester
- Gymfester
- Halfester
- Fødselsdage
- Firmafester

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.995 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.4

Mobildiskotek Xplosive

★ Står du at mangler musik til din fest? ★
Så er du MEGET velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning der passer PRÆCIS til dine behov....

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

djtilfesten

Vi er et professionelt firma der levere Dj´s til alle typer fester. Vi garantere at hos os får du

1 En Dj der passer til jeres tema
2 Altid v...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 3.550 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Popdj

Jeg hedder Claus Nielsen og har spillet musik til alverdens fester i de sidste 25 år. Jeg er programchef og studievært på Radio VLR, Skala FM og Cl...

Hjemby
Holsted
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Freddy Fey

Dj Freddy Fey er en super professionel Dj, med en kæmpe musikviden. Et omvandrende musikleksikon bliver Freddy ofte betegnet som. Præcis denne musi...

Hjemby
Ribe
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hansi v2.0

Den ultimative festmaskine, det bedste fra 2 verdener. Din garanti for en god fest. Prisen for et standard arrangement ligger typisk på 2500 ,- i ...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 2.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Radiodj Torben Hansen

Velkommen til :-)
Jeg arbejder til dagligt så studievært på radio VLR, og har over 20 års erfaring som DJ.
Jeg spiller til alle former for fest...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 5.500 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mobildiskotek 7Heaven

I 7Heaven ved vi at musikken har stor indflydelse på, om din fest bliver en succes eller en fiasko. Dette ansvar tager vi meget seriøst, derfor lev...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 3.250 - 6.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets største og mest interessante portaler til booking, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Formålet med denne portal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer på jagt efter helstøbt underholdning & musik ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker kunstnere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et stort udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også mulighed for inden en event eller fest at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter en DJ til oktoberfest i Sønderjylland eller du er DJ, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.