Book ensemble tæt på Frederiksberg her

Bagsværd BigBand

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets største og mest interessante portaler med alt, hvad der sker indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer, der leder efter fuldendt musik og underholdning, kun skal søge ét enkelt sted, og det uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger et ensemble i nærheden af Frederiksberg eller du selv er artist, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...