Book ensemble i Nordjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Book ensemble i Nordjylland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen, hvor du kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det , så personer på jagt efter den helstøbte musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke bookingbureauet men derimod bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere.

Det brede sortiment strækker sig fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så har man også gode muligheder for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller leder efter et ensemble i Nordjylland, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...