Book musik til maden i Nordjylland her

5.0

Musiker Signe Olsen

Husk at booke musik til jeres konfirmation! Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Lars Vesterskov

Spiller til alle arrangementer.
Har stor erfaring i at spille til bryllupper, fødselsdage, receptionen, fester, spisning, spillesteder, stuekonce...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Poul Eriks Musik

Spillemand/musiker på keyboard/piano/rytme & sang ( harmonika kan også komme med).
Mange års erfaring i festmusik - diner`& dansemusik. Højskole...

Hjemby
Brønderslev
Prisniveau
Kr. 2.200 - 5.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.6

jhmusik

Når musikken bare "spiller" ....oplev forskellen.
Festsange forfattes.

Kategori
Hjemby
Hals
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ÆGTE PIANO UDEN AUTOMATIK.

MEGET BREDT REPERTOIRE.

35 ÅRS ERFARING SOM FULDTIDS PIANIST.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.

SE ANMELDEL...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
4.9

Karsten Jensen

Fed musik til alt fra bryllup til diamantbryllup. Prof. musiker. Spiller alle genrer, f.eks. Kim Larsen / Gasolin, Creedence Clearwater Revival, Sm...

Hjemby
Thisted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Thomas Ravn

Skal du bruge noget stemningsfuldt live musik? Jeg spiller både på caféer, til receptioner, som festligt indsalg eller under maden til bryllupper m...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Arne Strøm

Professionel solomusiker med mange år på bagen. Jeg er fluen på væggen når det er det der ønskes, men jeg kan også være det modsatte. Det er op til...

Kategori
Hjemby
Hjørring
Prisniveau
Kr. 2.200 - 5.500
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-)

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Nikolaj Christensen

GÅ IKKE GLIP AF stilrent musik fra et ungt aalborgensisk musiktalent, der indrammer festen i behagelig og betagende jazzmusik, der får gæsterne til...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.500
Vis kunstnerprofil

Sunshine

Musik giver harmonie og glæde til livet. Jeg er Singer/songwriter og så spiller jeg guitar og klaver.
Musikken kommer helt inde fra hjertet og i f...

Kategori
Hjemby
Brovst
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Hvad enten du vil have baggrundsmusik under spisningen, eller der skal spilles op til dans, så kan du her på Eventzonen finde artister, som er fremragende til begge dele. Vi har landets bredeste sortiment af musik og artister til fester eller andre arrangementer, som kan have gavn af musik. Du aftaler hele forløbet med musikeren selv, og som regel kan du høre eller se klip, inden du afgør, hvem der skal stå for underholdningen.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle relevante kategorier så danskere, som er på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal søge ét enkelt sted, uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et stort udvalg af musikere indenfor alle interessante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Har du en video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger musik til maden i Nordjylland, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.