Forfatterskab i Sønderjylland

4.0

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer der leder efter den perfekte musik og underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker vores underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...