Historie i Midtjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Historie i Midtjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En dygtig foredragsholder fanger sit publikum med en medrivende historie. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her hos Eventzonen. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det perfekte sted. Eventzonen.dk er nemlig én af Danmarks største booking-tjenester på dette område. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det er også her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for arrangementet. Efter du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets emne. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. At få fat i publikummet er din opgave, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af interessante temaer.

Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt det der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag portalen har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer på jagt efter helstøbt musik & underholdning kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har man også gode muligheder for på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere i Midtjylland med foredrag om historie, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...