Find irsk folkemusik i Sønderjylland her

5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
Musik er helt essentiel til en fest, og det uanset om det er til baggrundsstemning under spisningen, eller dansegulvet skal fyldes med dine glade gæster hele aftenen og natten med. Og du kan altid på Eventzonen.dk finde yderst kompetente musikere, der netop opfylder dine ønsker. Her finder du nemlig Danmarks største udvalg af musikere og bands, som gerne kommer og spreder stemning med musik til din fest eller begivenhed. Her laver du din reservation hos musikeren selv, og i mange tilfælde kan du se eller høre eksempler på den musik, de spiller, før du træffer din afgørelse.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det , så folk, som søger efter den fuldendte musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted; uden at de er nødt til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet men portalen, der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Vores brede sortiment dækker fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der også et community på Facebook, der konstant stiger, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller du er på jagt efter irsk folkemusik i Sønderjylland, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.