Find kor i København her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 8.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets største og mest spændende portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Ideén bag denne portal er at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, der leder efter fuldendt musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog med ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Med videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger kor i København eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...