Find kor nær Rungsted Kyst her

Rungsted Gospel

Rungsted Gospel er et velsvingende og dygtigt gospelkor under ledelse af Susanne Wiik Kalvåg. Vi synger med lyst og glæde for alle, der vil have en...

Hjemby
Rungsted Kyst
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori:
Musik > Sangere > Kor
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Røst

Røst - pop du næsten kender!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, for alt det der sker indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra starten, og det så danskere, der er på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et stort udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er på jagt efter kor i Rungsted Kyst eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...