Find kor nær Vanløse her

5.0

Lighthouse Gospel

Lighthouse Gospel er et erfarent kor, tidligere under ledelse af X-Factor vinder Linda Andrews gennem 7 år, og nu med den superdygtige gospelsanger...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

The Øresund Triplettes

Øresund Triplettes er en dansk/svensk vokaljazz trio inspireret af swing og boogie-woogie tiden i USA. Koncerterne byder på energisk og charmerende...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Syng Selected

Syng Selected er et ungt, rytmisk kor bestående af dygtige sangere fra hele landet. Vi synger lækker, nyarrangeret, rytmisk musik.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Baobab Sisters

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremfø...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Barbershop

Vokalkvartet med 4 kvindestemmer. Vi synger arrangementer af fx Diamonds are a Girl's Best Friend, Mister Sandman, Forelsket i København, Susanne,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Commotio Ensemblet

Dygtigt engageret ungdomskor, sangere i alderen 15-21 år.

Hjemby
Bagsværd
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer på jagt efter ideel underholdning og musik ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Vores store sortiment dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor mange kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Desuden er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så har man også muligheder for på forhånd at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter kor i Vanløse eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...