Find latin band tæt på Gråsten her

5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Ideén bag denne bookingportal har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, der leder efter perfekt musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter et latin band i Gråsten, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...