Find latin band tæt på Grindsted her

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Duo Latino

Musik med rytme og passion. Duo Latino spiller spansk og latinamerikansk musik á la Gipsy Kings. Musikken udføres på flamenco guitar, tværfløjte, s...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at personer, som leder efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de kommer til at betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end bare portalen, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter et latin band i Grindsted, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...