Find latin band tæt på Hadsten her

Salsaorkesteret Songoro Cosongo

salsaorkesteret Sóngoro Cosongo er et sprudlende salsaorkester med de mest garvede og passionerede musikere fra smilets by.
De leverer caribisk st...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

Duo Latino

Musik med rytme og passion. Duo Latino spiller spansk og latinamerikansk musik á la Gipsy Kings. Musikken udføres på flamenco guitar, tværfløjte, s...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

Bahia

Bahia er en trio der spiller glad og sanselig Brasiliansk musik
Musikken er både melodisk/stemningsfuld og rytmisk medrivende

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
Birkerød
Prisniveau
Kr. 1.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Bertilo

BERTILO blev etableret i 2012 af Bertil Jansson og har arbejdet med stjerner som Thomas Clausen og Tomas Franck. Bertil mestrer kombinationen af sv...

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Fabrizio

Garanterer godt humør med de mest kendte festsange! Med udspring fra Honduras, Norge og Brasilien, og med mange års erfaring som musiker - ved Kris...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 22.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil

Folkeando

Folkeando spiller musik med dybe rødder i den argentinske folkemusiktradition.
Folkeandos kendetegn er deres unikke kombination af detaljerede ar...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori:
Musik > Bands > Latin bands
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Los Fuegos

Med rødder i Mexico, Colombia, Chile og Danmark trækker Los Fuegos i sandhed på en verden af traditioner og idéer. På scenen kombineres bandets mus...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 14.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så folk som søger efter den helstøbte underholdning og musik, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra cirkusklovne og -artister til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter et latin band i Hadsten eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...