Find latin band tæt på Hillerød her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest spændende, hvor man kan finde alle betydelige former for god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så personer, som er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Vores udvalg dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har man også mulighed for i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller søger et latin band i Hillerød, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...