Find latin band tæt på Horsens her

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant kategori, så folk som leder efter den ideelle underholdning og musik, kun skal lede ét sted, og det uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Har du video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter et latin band i Horsens eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...