Find latin band i Nordjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Find latin band i Nordjylland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen.dk er en af landets mest spændende og største portaler til booking, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med denne portal lige fra starten, og det indenfor enhver betydelig kategori, så personer der er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, kun skal lede ét sted, og det uden at de behøver betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end en portal, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger latin bands i Nordjylland , så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...