Find latin band tæt på Regstrup her

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor man kan finde alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag portalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere så danskere, der leder efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også muligheder for inden en event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter et latin band i Regstrup, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...