Find latin band tæt på Ribe her

5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det så folk, som leder efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare en portal, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan få gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller leder efter latin bands i Ribe, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...