Find latin band tæt på Sommersted her

5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Trio Mexico Lindo

Trio Mexico Lindo spiller akustisk Mariachi musik fra den mexicanske folklore f.eks rancheras og corridos mejicanos.

De spiller også andre mexi...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor man finder alle relevante typer kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere så personer på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Det store udvalg dækker fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og han har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget både YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter et latin band i Sommersted, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...