Find latin band nær Valby her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Ideén bag portalen er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så danskere, som er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere.

Det brede udvalg dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være meget mere end et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et community på Facebook, der konstant stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter latin bands i Valby eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...