Find latin band nær Vanløse her

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets største og mest interessante bookingportaler, hvor du kan finde alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så danskere, der søger efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af bands indenfor mange genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også mulighed for i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter et latin band i Vanløse eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...