Find latin band nær Vordingborg her

Jorge Cordero

Jorge Cordero, cubansk sanger og orkesterleder. Vi spiller danseglad salsa/Latin musik, der kan sætte gang i al slags publikum.

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 12.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil

Latin Fanatics

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guita...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Trypical Cumbia

Trypical Cumbia leverer et brag af en fest!
Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer.
Deres toner til...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

SABOR LATINO

SABOR LATINO er et populært live latin band som leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse for den ægte latinparty stemning 🔥🔥🔥

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 10.000 - 14.000
Vis kunstnerprofil

Little Havana

Little Havana er et ægte latin-salsa-party-orkester fra Århus. Et topprofessionelt orkester der igennem 14 år har spillet et hav af koncerter rundt...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Amigos

Amigos - mexikansk og spansk musik til festen

AMIGOS spanske og latinamerikanske musik skaber dejlig sydlandsk stemning ved enhver fest og samme...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
5.0

Los Fuegos

Vi er Los Fuegos, et multikulturelt verdensmusik-band med musikalsk udgangspunkt i latin og balkan.
Vi spiller musik der får folk til at danse.
...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende, hvor du kan finde alle betydelige former for god underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen fra starten, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer der søger fuldendt underholdning & musik kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog med ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for inden en event eller fest at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter latin bands i Vordingborg eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...