Live musik til begravelse i Ribe

Alex Syrik

Panfløjte til begravelse /bisættelse

Kategori
Hjemby
Søndersø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.500
Vis kunstnerprofil

Tang Trio

Lad populære klassiske temaer skabe en unik stemning til dit arrangement eller din fest.

Populær klassisk musik spillet på klaver, violin og cel...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Musiker Signe Olsen

Ledige tider i november og december.

Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfa...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som virksomheder, gamle som unge.

Idéen bag bookingportalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere , så danskere på jagt efter den fuldendte underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden, at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men i stedet portalen, der samler alle mulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor alle kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også god mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller leder efter musik til begravelse i Ribe, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.