Find musikalsk underholdning i Sønderjylland her

5.0

Günther Krautseppl - Oktoberfest Tyroler

Kendt fra: DANMARK HAR TALENT - 2016
"Günther Krautseppl" leverer festlig musik og højt humør til din Oktoberfest. Live til Tyrolerfest, Bierfest...

Hjemby
Årre
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Glen Ross Gillespie

Står du og mangler et unikt og enestående festligt indslag til din særlige lejlighed? Den skotske sækkepibespiller Glen Ross Gillespie iklædt i kil...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 1.900 - 3.500
Vis kunstnerprofil
4.7

Kim Larsen / Gasolin kopi Mugge

Hejsa :-) DANMARKS GLADESTE KIM LARSEN KOPI MED EN GOD PORTION HUMOR :-) Mangler du et Kim Larsen kopi indslag på ca. en halv time eller mere, hvo...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Kent Hartmann

Musikmand igennem mere end 40 år som både udøvende kunstner, komponist og tekstforfatter. idag producer, komponist m.m i Hartmann Studio.
Bookes u...

Hjemby
Aabenraa
Vis kunstnerprofil

Levende Jukebox

Kirsten Stausholm spiller og synger live inde i den Levende Jukebox. Vælg mellem 50 numre, indkast en mønt og musikken starter. God til små surpris...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

The Back to the Roots Session Band

12 people large Folk and Roots session band. Beautiful Ballads, Accapella, Sing Alongs, Traditionel Songs, Original material from the band members ...

Hjemby
Sønderborg
Vis kunstnerprofil

Søren Krogh

Vinder af Danish Music Awards - folk 2016 som årets sanger.
At Krogh er nordjyde fornægter sig ikke. Det er morsomt, musikalsk, begavet og nærvære...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Dansktoppen on Tour

Skal du/i have et Dansktop show af format så så er Dansktoppen on Tour lige det du skal vælge her får du en komplet pakke med lyd lys samt nogle af...

Hjemby
Bredebro
Vis kunstnerprofil

Shantykoret Capstan

Shantykoret Capstan underholder med muntre Sømandsmelodier og Shanties

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Günther Krautseppl - Oktoberfest Tyroler

Musik til Oktoberfest, Tyrolerfest, , Bierfest m.m.
"Krautseppl" indtager scenen med livepartymusik og tyrolermusik som man f.eks. kender fra Okto...

Hjemby
Årre
Vis kunstnerprofil

Den Lille Café

De gode gamle revyviser, gårdsange og harmonikamusik får et friskt pust i et intimt og virtuost univers. Kom indenfor hos Den Lille Café!

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil

Bobo og Lirekassemanden

Mangler du et godt gammeldags indslag, så er det Bobo og Lirekassemanden du skal have fat i.

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Simon Maegaard

Live sing-a-long, der sætter fut i festen

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er blandt landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så folk på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Det store udvalg dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også gode muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger god underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...