Book musikalske foredrag nær Ringe her

Murer Kjeld og De Lystige Sømænd

Murer Kjeld fortæller om flytnigen af Rubjerg Knude Fyr & De Lystige Sømænd underholder med bl.a. Rubjeg Knude Fyr Valsen

Hjemby
Odder
Prisniveau
Kr. 13.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle væsentlige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant kategori, så danskere på jagt efter den perfekte musik & underholdning, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede sortiment dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også god mulighed for inden en event at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...