Find receptionspianist i Sønderjylland her

5.0

Torleif Hansen

Forkæl dit arrangement med levende pianomusik i en musikalsk oplevelse af kendte perler spillet af erfaren pianist.
Behagelige toner der giver en...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Henrik Schouw

Afslappende og diskrete flygeltoner - Soft Piano Music - der ikke generer samtalen, er Henrik Schouws varemærke. Han har været fast solopianist på ...

Hjemby
Tønder
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Henrik Nagstrup / hnmusik

Få klaveret og den akustiske guitar i centrum. Der spilles rigtigt på tangenter og strenge - med begge hænder i alle tonearter. Musikken spænder fr...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.800 - 5.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Mouritsen - Dinner

Roligt og stemningsfyldt klavermusik. Til bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, jubilæer …
Folkeligt og iørefaldende repertoire baseret på ever...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 2.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Kirsten Jørgensen

Hvis du leder efter: Ungdomlighed, stilbevidsthed, stemning og nærværelse til din fest, så skriv til mig!

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Aleksandr Sass Matin

Sass er uddannet pianist fra Estland. Bosiddende i Danmark siden 1993. Han er en meget alsidig musiker, som har optrådt sammen med Stig Rossen, Dor...

Hjemby
Vojens
Prisniveau
Kr. 2.100 - 4.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med portalen lige fra starten, og det således at folk, der er på jagt efter ideel musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere.

Vores store sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er meget mere end portalen, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere