Samfund og politik i Kolding

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Bjarke Jensen

Foredrag om det at være udsendt med forsvaret til verdens brændpunkter, at komme hjem igen, oplevelser gode som dårlige, hvad har det gjort for mig...

Hjemby
Otterup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Dirch Lind

Foredraget "Mine Verdensmål" sætter fokus på, hvor vi som almindelige danskere, kan gøre mest for at nå de mål FN's 193 lande har sat sig.
Løser v...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Mogens Kristensen

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, fol...

Hjemby
Gedsted
Prisniveau
Kr. 3.500 - 5.500
Vis kunstnerprofil

Tommy Rosenkilde

Med foredraget "Paranormal eller bare normal" leverer hypnoterapeuten Tommy Rosenkilde sit spændende, lærerige og humoristiske foredrag om hjernens...

Hjemby
Blokhus
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest interessante, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk på jagt efter ideel musik og underholdning kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...