Find foredragsholder nær Kolding med foredrag om historie her

Catalina Peña-Guillén & Jesper Sørensen

I 1938 udvandrede 48 (arbejder)familier til Venezuela lokket af den danske stat. Det blev en fiasko, som blev fejet ind under gulvtæppet. Skandalen...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 3.700
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Vanvittig Verdenshistorie

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggelig...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Hekse Historier

Historisk formidler, Niels Juul, fortæller levende og underholdende om den største hekseforfølgelse i Danmark, Køge Huskors.

Hjemby
Tølløse
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Christoffer Gertz Bech

Foredrag om absint - den legendariske 'grønne fe' - naturligvis med smagsprøver.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sine tilskuere med en spændende historie. Man erfarer tit, at det faktisk er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen helt i top. Eventzonen er en af landets største tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores side, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes aftalt her. Derefter skal du blot gøre reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er interessant og inspirerende. En succesfuld foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og derudover en flok tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan dække en masse helt forskellige temaer.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor man kan finde alle væsentlige typer kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk på jagt efter den ideelle underholdning og musik, kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere indenfor mange kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot en portal, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan få gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et community på Facebook, der konstant stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere tæt på Kolding med foredrag om historie eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...