Find show i Nordjylland her

4.9

Psykologisk entertainer - Karsten Sørensen

Oplev mentalist Karsten Sørensen, som har over 14 års erfaring inden for showbizz.
Et forrygende show fyldt med psykologiske manipulationer og tan...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Korsang for alle med Anders Hornshøj

Korevent til alle slags arrangementer. Til private og firmaarrangementer. . Et fantastisk og anderledes input til dit næste arrangement.
Alle kan ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

The Spirit Of Elvis

- Elvis Presley show til ENHVER lejlighed.

- Kan tilpasses efter behov og ønske.

- Tag tilbage i tiden og oplev “ The King “
...

Hjemby
Frederikshavn
Vis kunstnerprofil

Di Gro Sønger - De Grå Synger

Di Gro Sønger er en lille hyggetrio som underholder på vendelbomål. Vi tager udgangspunkt i det vi er – nemlig mænd i 50’erne og derover. Kvinderne...

Hjemby
Hjørring
Vis kunstnerprofil

Det Ny Dukketeater

"Hunden Ib,s tegneserie teater"

Hjemby
Brønderslev
Vis kunstnerprofil

PianoMand

Muligvis en af Danmarks bedste Kim Larsen stemmer med et hæsblæsende show og repetoire...

Hjemby
Thisted
Vis kunstnerprofil

Soo What?

Book det forrygende Nordjyske Teen-age band Soo What? og gør dit arrangement til sommerens bedste !

Vi leverer en komplet gennemarbejdet koncert...

Hjemby
Hobro
Vis kunstnerprofil

Jyske Talenter

Jyske Talenter har nogle af landets bedste unge musikere. Vi afvikler mere end 50 live koncerter hvert år og kan håndtere alt fra intim underholdni...

Hjemby
Hobro
Vis kunstnerprofil

De Finurlige Venner

Da vi for tiden bor i 3 forskellige dele af landet, er det svært for os at optræde sammen. Vi vender tilbage, så snart vi får mulighed for at optræ...

Hjemby
Frederikshavn
Vis kunstnerprofil

Animal Act

Forskellige Dyrenunmere
Med bla.
Geder
Heste
Hund.

Der kan også lave workshops med egen heste inklusiv foredrag.

Jeg tager kun ud i wee...

Hjemby
Hjørring
Vis kunstnerprofil

Ramashang

Ramashang er et hæsblæsende gøglerpunkband. Siger man ild, gøgl og musik i et dansabelt tempo, siger man også Ramashang. Forsamlingen af fire har k...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil

Festens EfterretningsTjeneste

Er du træt af kedelige taler og intetsigende festsange?

Så book FET alias Festens Efterretnings Tjeneste til at sætte gang i lattermusklerne!

...

Hjemby
Blokhus
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af landets største og mest spændende, kort sagt alle typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen fra starten, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk som leder fuldendt musik & underholdning ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end portalen, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog med gode idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...