Find musikalsk underholdning i Nordjylland her

Korsang for alle med Anders Hornshøj

Korevent til alle slags arrangementer. Til private og firmaarrangementer. . Et fantastisk og anderledes input til dit næste arrangement.
Alle kan ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

PianoMand

Muligvis en af Danmarks bedste Kim Larsen stemmer med et hæsblæsende show og repetoire...

Hjemby
Thisted
Vis kunstnerprofil

Di Gro Sønger - De Grå Synger

Di Gro Sønger er en lille hyggetrio som underholder på vendelbomål. Vi tager udgangspunkt i det vi er – nemlig mænd i 50’erne og derover. Kvinderne...

Hjemby
Hjørring
Vis kunstnerprofil

Jyske Talenter

Jyske Talenter har nogle af landets bedste unge musikere. Vi afvikler mere end 50 live koncerter hvert år og kan håndtere alt fra intim underholdni...

Hjemby
Hobro
Vis kunstnerprofil

Ramashang

Ramashang er et hæsblæsende gøglerpunkband. Siger man ild, gøgl og musik i et dansabelt tempo, siger man også Ramashang. Forsamlingen af fire har k...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Bookingportalens idégrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så danskere på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker vores dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog med ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...