Find soul- og funkband tæt på Langeskov her

5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er blandt landets største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra begyndelsen, og det så folk, som leder efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Med en video på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter soul- og funkbands i Langeskov, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...