Find stand-up komiker i Sønderjylland her

4.0

Lars Strøm

Lars havde sin debut en kold december aften 2007 i Århus foran et varmt publikum. Siden er det blevet til et utal af optrædener på open mikes og be...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Tommie Schouw

Tommie Schouw har i over 20 år underholdt over hele Danmark som "Hendes Majestæt Dronningen", og er kendt for sine helt specielle taler der altid e...

Hjemby
Tønder
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
4.7

Politimanden

Den ORIGINALE falske politimand. Optræder i en ægte uniform.

Normalt er det ikke sjovt at få festen afbrudt af Politiet, men det er det altså i ...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.100 - 5.600
Vis kunstnerprofil

Morten Sander

Morten Sander tager udgangspunkt i sit eget liv, og fortæller på meget farverig facon, om livet-med-en-kone, graviditet, barsel, de første gammelma...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Jimmi Andersen

Trænger lattermusklerne, til motion? Så book mig, til at lave noget garanteret sjovt stand-up.

Jeg har, masser på lager og med dine information...

Hjemby
Kolding
Vis kunstnerprofil

Martin Elkjær

Martin Elkjær, eller "basse" er en upcoming stand-up komiker.

Han skriver jokes om hvad som helst. Om hvad hvad han lige har set i i avisen ell...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

Greven

En komiker som tør tænke de tanker, alle andre ikke tør tænke!

Hjemby
Sønderborg
Vis kunstnerprofil

George Palfi

George er en komiker, som kommer fra foredrageri om filmskabelse, virale medier og marketing. Nu laver han sjov med alt, og tit med ham selv og sin...

Hjemby
Sønderborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er blandt landets største og mest interessante, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne portal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer som leder efter den helstøbte musik & underholdning, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration og gode idéer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...