Storytelling i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Storytelling i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen , kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere som leder efter den perfekte musik og underholdning, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra børnemusik til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog med ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også gode muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger storytelling i Nordjylland eller du er storyteller, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...