Book foredragsholder i nærheden af Nørre Alslev med foredrag om sundhed her

Bjarne Jensen

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Foredraget er det samme som den spændende fortælling, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her hos Eventzonen. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor havnet på det perfekte sted. Eventzonen.dk er nemlig én af landets største booking-portaler på dette område. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det emne eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver også aftalt her. Derefter skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget drejer sig om noget interessant. En karismatisk og levende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, samt tilhørere, som har lyst til at være med og blive klogere på det valgte tema. Hos Eventzonen kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af interessante emner.

Søger du en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne portal er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så folk der er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, kun skal søge ét sted, uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Vores store sortiment strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end en portal, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Nørre Alslev med foredrag om sundhed, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...