Book tryllekunstner til børnefødselsdag i Nordjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Tryllekunstner til børnefødselsdag, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Magikere og tryllekunstnere forekommer i mange forskellige typer, og her kan du finde et varieret udvalg af dem. Fælles for dem er, at de alle er gode til at sammensætte et godt og interessant show. Det er ikke kun det traditionelle trylleri, du finder her, men også den mere specielle magi, som f.eks. tanketricks eller kunster med mønter og meget mere. Du aftaler selv betingelserne og laver selv selve aftalen direkte med kunstneren. Vi formidler blot kontakten her hos Eventzonen.

Eventzonen er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som private, børn som voksne.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så personer, som søger efter fuldendt musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet men den portal, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et stort udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har desuden et voksende antal af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er kunstner eller du er på jagt efter en tryllekunstner til børnefødselsdag i Nordjylland, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.